MVO

Het is voor ons logisch dat we verantwoord en sociaal omgaan met milieu en omgeving. Anniething® inspireert graag ondernemers, ook ten gunste van de maatschappij en het milieu. Wij zijn van mening dat maatschappelijk verantwoord ondernemen verder gaat dan wettelijke verplichtingen.
Goed en efficiënt inkopen bij organisaties kan hand in hand gaan door activiteiten te integreren met MVO. Op deze manier trachten wij onze economische en sociale ambities in overeenstemming brengen.

Anniething® doneert actief (in arbeid) en passief (in geld) diverse maatschappelijke organisaties, NGO’s, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en goede maatschappelijke initiatieven. Vanzelfsprekend gaan wij welbewust om met kantoorbenodigdheden, scheiden we ons afval en beperken we reistijden waar mogelijk door gebruik te maken van huidige technologie.

Internationaal zaken doen in en met China betekent voor ons goed opletten en niet meedoen aan kinderarbeid, omkoping of frauduleuze zaken. Lees ook onze bedrijfscode.

Naast maatschappelijk betrokken zijn we ook erg sociaal, en als echte ondernemer mag je dan spreken van sociaal maatschappelijk verantwoord gedrag.