China advies

China, een mooi land. Gelukkig is het inmiddels wel duidelijk dat zaken doen in China niet hetzelfde is als in Nederland.

Hoe ga ik daar aan de slag, hoe vind ik de juiste mensen of producten of waar moet ik beginnen als ik ook in China wil zijn? Enkele van de meest gestelde vragen.

Het hangt natuurlijk sterk af van wat je van plan bent. Gaan de producten van hier naar daar of van daar naar hier, welk type product is het, wat zijn je doelen?
Hierop kunnen we dan ook alleen antwoord geven als we de specifieke situatie kennen.

Vroege vogels en slimme mensen zijn inmiddels al bezig met het bekijken van het verkopen van producten uit Nederland naar China, maar die stap is wellicht nog groter dan het hier heen halen van producten.

Daarom is Anniething® met de China Holland Business Bridge samen gaan werken om zo de brug te slaan tussen deze twee landen.

Met een partner in Shanghai en een netwerk in beide landen, kunnen we niet alleen de Nederlander helpen die wil handelen, maar begeleiden we inmiddels ook Chinezen die deze kant op willen komen. Zodoende wordt het netwerk dubbel gekoppeld en ontstaan er vanzelf nieuwe kansen voor iedereen.

Meer informatie? Neem contact op met ons.